SVENSKEENS Bil-O minnen 1960-89 1972-06-10 Falköping

 

1972-06-10 Falköping

 

Den här tävlingen missade jag själv.  Men saxar här referatet Som Leo skrev:

 

Dom är scannade från gammal skrivmadkinstext delvis oredigerat.

 

Falköping 10/6-72

Utav en ren händelse åkte j, g ner till klubbeh söndagen den 4/6. Magnusson höll s9om bäst på.med Haningemästerskapet i minieacing och bland funktionärerna fanns Gunnar fiellman och Bertil örtenstrand, som tydligen var åksugna värre, för dom hade snokat rätt på en natio­nell 0 i. Falköping lördagen därpå, och då Micke dök upp i samma veva bedtämde vi oss dör att åka den.

Samlingsplatsen var Fsso,Kungens Kurva mach efter en grundligt genomfestad natt (mycket trevlig fest),fanns jag först på plats och så' småningom kom även Gunnar och Bertil„och till sist Micke och vi drog iväg.Det är väldigt praktiskt med nackstöden i Mickes bil,med solglasögonen påvar det.ingen som märkte att jag sov halva vägen.

Nåväl,vi kom fram,installerade oss-på hotellet och letade rätt på ett av stans fåtaliga matställen och gick skallgång efter perJonaligimanolg i köket.

Mat fick vi, besiktiga: fick vi och iväg kom vi. Kartan vase er 50 000-del och saker och tång fungerade skapligt när vi plötsligt upptäckte att vi åkt en slinga utan att hitta nån passer,men vafan, det stämde ju hela tiden jajvi fortsatte och så småningom komden. Dom har tydligen såna hyss för sig här nere.

När två sträckor återstod låg vi på 2 prick och var i stort sett nöjda med livet,men sen fick vi •in en ny karta,en handritad 10 000-del och Micke hade tydligen fått förtroende för big,för jag

'lyckades lura honom rakt fram när vi skulle vänsterträgen•var•smal och slutade vid, ett stängselldär vämdningen var nogsål)ökig

Till slut. korn vi väl:rätt i korsningen och åkte kors och tvärs över området och hittade passererna, fast i fel:ordning,men när vi

väl lokaliserat-alla,var det bara att åka.l3 prick blev utdelningen på den sträckan, och. ensträcka-kvar att åka.

Den gick på 25 000-del och flöt hyggligt med 1 trick som resultat.

Summa 26 prick var definitivt fär mycket för nån placering men däremot blrv vi inbjudna att åka i Borås fredagen därpå och lovade tänka på saken.

Hellinan och Örtenstrand hamnade på nionde plats i C-klassen där man åkte en kortare tada,så dom fick räkna bort dom två sista sträckorna.

 

MacLeo

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0