SVENSKEENS Bil-O minnen 1960-89

Klipp ur klubbtidningen : Haningenytt:

 

”Den 17/9 -77 var klubben arrangör av SM nnalen i Bil-0. Tävlingen samlade ett 50-IaJ. startande och kördes i Södertälje, och Strängnäs-trakten. Arrangemanget bleV en verklig fullträff med idel rosor i pressen. Tävlingen krävde ca 200 funktionärer, vilket är den största satsning som gjorts i klubbens historia. Tävlingsledare: Bo Eklund.”

 

Bo Eklund lurade  (inga problem) ut mig en dag att vara schaför för att reka sträckor.

En del på vänster sida av nuvarande E18. Sen käkade vi lunch på Rogge i Strängnäs. (ESAB fick pröjsa).

Därefter var det Fogdön som skulle rekogniseras. Som tack för det fick jag bli banschef på en sträcka på Fogdö. Det var jättekul att dnurra runt och hur åkarna klarade svårigheterna Och kolla mellan TK:na.

 

 

Till sist en liten rapport ifrån. SM-tävlingen. Efter tävlingen var alla Tävlande mycket nöjda med arrangemanget, specient tyckte man att samtliga funktionärer hade fungerat mycket bra, så tack alla klubbmedlemmar som hjälpte oss att göra en SM-tävling som ger klubben bra rykte. Ett stort tack till Boklund och Håkan som har gjort ett jättejobb med att hålla i alla trådarna till tävlingen.

Klubbens resultat i årets SM-0 är lite blygsammare än vanligt givetvis

beroende på att ingen från klubben kunde åka alla tre deltävlingarna, men vi gratulerar Håkan och Sune som snodde hem en 22a. placering.

Vi ses

Örtis

 

Det här året blev Anders Kulläng/ bruno Berglund Svenska mästare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0