SVENSKEENS Bil-O minnen 1960-89 1972-05-13 MHF Eskilstuna

 

1972-05-13 MHF Eskilstuna. En tävling Jag och Leo åkte. Själv har jag inte sparat några papper så vi kan läsa referatet i Klubbtidningen: AV detta förstår ni att det aldrig blev nån prisutdelning.

 

MHF Eskilstunas orientering den 13 maj. Skånsk bilåka modell Ä:

är väl vad man kort kan kalla denna tävlingen. Det var längesedan man åkte tävling på det har sättet i landet. „I alla fall blev vi ungefär 10 'bilar som hade tagit sig till Torshälla där starten var. Tävlingsledningen hade glömt att sätta ut sträcktiderna, bara totaltid fanns, vilket gav huvud bry för de flesta till en börja med. Etapptiderna blev ju bara längre och längre. 'Det redde upp .Sig -efter ett tag 'men kostade några.prick. iväg från TK 1, åkte asfalt en bit och vinklade sedan in på en svartväg och hittade några tavlor, "TK" sn Kjelle,'"fel• sa jag, ingen uträknad tidsangivelse.

Men en Tf var det lik förbannat, "vi rullar väl in på nästa minut" gissade Kjelle,. Hån är duktig på att gissa, han Kjell°, för det blev 0 prick i kanten. 'Sanna tur hade vi inte på nå teserade TK:na, son drällde lite var som halst'utbfter banan. Som orientering betraktat tat tävlingen ganska

enkel, så dessa hemliga TK blev avgörande för placeringen. Lennart och Ludde slog gänget med häpnad genom att komria.på andra plats; Resultatlistan hade vi hoppats att publicera, meh i pressläggningsögonblicket föreligger tyvärr inte någon resultatlista.                

 

Boklund.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0